Kirándulások, közösségi rendezvények

A bevont személyek és a településen élők számára közösségi programokat, színházlátogatásokat, családi kirándulásokat szervezünk. A kirándulás a mozgásban gazdag életmód az egészségmegőrzés egyik érdekes és szórakoztató eszköze.
Családi kirándulás a szilvásváradi Szalajka völgybe, ahol a családi nap keretében ismerkedünk a Bükk hegység természeti szépségeivel pl. fátyol vízesés és a történelmi emlékekkel pl. Szabadtéri Erdészeti Múzeummal is megismertetjük a résztvevőket.
Aggteleki kiránduláson megnézzük a Világörökség részét képező Aggteleki Cseppkő barlangot. A túra során sétát teszünk a Baradla barlang aggteleki szakaszát, zenét hallgatunk a Hangversenyteremben. A túra során megismerkedünk egy olyan világgal, amelyet már az ősember is felfedezett magának.
Színház és Filmszínház (mozi) látogatások szervezésével a csoportot kiragadva a megszokott, napi közegükből, olyan világba kívánjuk bevezetni, ahol új ismereteket és élményeket szerezhet.  A színház, színházi eszközökön keresztül megvalósuló, közös gondolkodással, felelősséggel ruházza fel a résztvevőket.

Hozzászólások lezárva.