Galéria

Zajlik a XXIII. Jász Világtalálkozó szervezése. Képviselők, intézményvezetők és munkatársaik közreműködésével. 

Március 4-én elindult a program marketing és reklámtevékenysége. Elsőként a budapesti Utazás kiállításon majd Szolnokon áprilisban folytatódik. A folyamatos tájékoztatás már zajlik a közösségi portálokon, honlapunkon www.jaszladany.hu Későbbiekben kint lesznek a plakátok és szórólapok, számíthatnak a legfrissebb hírekre.

Folyamatosan zajlik a környező települések kulturális fellépőinek szervezése. Az esti fellépő vendégeink már biztosak június 23 pénteken Ismerős arcok, 24-én, szombaton este Zséda, és 25-én vasárnap Apostol együttes lép színpadra.

A településünk lakói támogathatják a nagyszabású rendezvényt, támogatóládák lesznek kihelyezve, de akár önkéntes munkára is várják a jelentkezést. 

Minden segítséget köszönettel vesznek a szervezők.

 


XXIII Jász Világtalálkozó

Fotódokumentáció

 

 

 

 

 

  • Kerékpárút

Jászladány életképei, közterei


Nemzeti ünnepeink, megemlékezések


Hagyományőrzés,helytörténet


További galériák


Magyarországi Falumegújítási Díj 2016

2016 májusában Jászladány is elismerésben részesült Magyarországi Falumegújítási Díjban, „A Falumegújítás területén tett kiemelkedő teljesítményéért, melyet a többször kitüntetett Komlóskán vehetett át ünnepélyes keretek között…Köszönjük!
Komlóska egy kis falu, a zempléni hegyek között. Csodálatos természeti környezetben, a tokaji történelmi borvidék határán fekszik, Sárospatak mellett. Első írásos említése 1396. Ebben az időben már itt állott a település határán Solymos vára és a darnói apátság. A falut a középkori aranybányászat miatt nevezték Aranyos Komlóskának is…
Komlóska, a Magyar bajnok. A falumegújítás több területén elért kimagasló eredményeiért kapott európai díjat. A Magyarországi Falumegújítás bajnoka 2013. évben Komlóska A Magyarországi Falumegújítási Díj I. helyezése a falufejlesztés legkiemelkedőbb minőségű megvalósításáért